Gevelbekleding

 

 

Het voordeel van het isoleren en afwerken van een gevel.

 

Isoleren leidt tot een verbetering van uw algemeen wooncomfort.

U geniet van een verkoelend effect in de zomer, minder warmteverlies in de winter en minder geluidsoverlast van buitenaf.

 

De energieprijzen blijven stijgen en dus is zuinig zijn met energie meer dan ooit de boodschap.

Door de juiste combinatie van isolatie en ventilatie verbruikt u minder energie en geeft u minder geld uit aan het verwarmen van uw huis.

U verdient deze investering snel weer terug dankzij het lagere energieverbruik en diverse premies.

Een geïsoleerde, geventileerde gevel is dus de perfecte oplossing voor wie droomt van een energiezuinige woning.

 

Door de vele beschikbare afwerkingsmaterialen kunnen wij onze klanten een groot gamma aan kleuren en materialen aanbieden.

Afwerking in HOUT, ETERNIT, TRESPA, LEIEN, e.d. vormt voor ons geen enkel probleem en wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

 

Aangezien wij beschikken over onze eigen gevelstelling, hoogtewerker en schaarlift, kunnen wij ook zeer moeilijke plaatsen bereiken.

Elk lid van ons team heeft een opleiding gevolgd voor het plaatsen en het keuren van gevelstellingen en het bedienen van hoogtewerker en schaarlift.

Veiligheid op grote hoogte is een MUST!

 

Hieronder kun je enkele foto’s bekijken van de werken die we reeds uitvoerden.

 

Wens je meer info over onze producten/projecten of breng je graag een bezoek aan één van onze werven, geef dan gerust een seintje.

 

Heb je plannen of vragen in verband met het isoleren van een voorzetgevel of het herstellen van dakoversteken en/of kapellen?

Neem dan contact op en wij komen zo snel mogelijk langs om de situatie te bekijken en vervolgens een gedetailleerde offerte op te maken.